Jaarlijkse proeverij 24 september

Het is al jaren een bekend evenement in Nieuw-Vennep. De proeverij van de Groen(s)te tuin. Dit jaar staat dit heerlijke evenement gepland voor zondag 24 september van 12:00 tot 17:00 uur. Natuurlijk is de “tuinband” Never2Late ook aanwezig om de proeverij muzikaal te ondersteunen.

Wat kunt u verwachten?

Ook dit jaar kunt u weer proeven van de heerlijkste gerechten, gemaakt van groenten uit onze tuin. En gemaakt door de vrijwilligers van onze tuin.
Wat er precies te proeven valt, dat vertellen we u nog even niet. Dat blijft een verrassing, maar denk aan heerlijke verse soep, quiche, salade en verrassende soorten cake.

Het weer

Zoals het er nu uit ziet, zijn de voorspellingen voor zondagmiddag uitstekend. Het beloofd een zonnige dag te worden met 19 graden! Net als andere jaren lijkt het erop dat we een perfecte dag hebben uitgekozen voor onze proeverij.

Recepten

Na afloop verzamelen we de recepten en plaatsen we deze op de site. Zo kunt u thuis op uw gemak alles nog eens nalezen en zelf maken met de lekkerste producten uit de tuin.

Komt u ook iets proeven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *