Groene loper festival

Groene Loper Festival

Aankomende zondag (25 juni) vindt de 6e editie van Het Groene Loper Festival plaats in het centrum van Hoofddorp. Ook De Groen(s)te Tuin is aanwezig op dit gezellig en duurzame festival.

Groene Loper Festival

Het Groene Loper Festival op het Raadhuisplein in Hoofddorp staat voor eerlijk, lokaal, eigentijds, puur, duurzaam, leuk en lekker consumeren.
Je kunt er duurzame producten en diensten zien, proeven, ruiken, voelen, proberen, ervaren, geïnspireerd raken én genieten van verrassende optredens, workshops en straattheater. Kortom een pure belevenis voor jong en oud.

De groene markt

De Groen(s)te Tuin kunt u terugvinden op de groene markt. Met ruim 30 deelnemers een gezellige markt, met allemaal duurzame ondernemers en instelling. Wij zijn daar in het goede gezelschap van onder meer: Biologische Geitenboerderij Van Dorp, Imkersvereniging Haarlemmermeer, Jopenkerk Hoofddorp, No Waste decoration en Van Fair & Dichtbij. En dat is nog maar een kleine greep uit de deelnemers.Groene Loper Festival

Overige activiteiten

Er zijn verschillende workshops. Denk aan oesterzwammen kweken op koffieprut, een regenmeter maken, vogelhuisjes maken en nog veel meer.
Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. En natuurlijk wordt het geheel voorzien van diverse optredens.

Zien we u daar?

Leuk als u gezellig langs komt. Vergeet u onze kraam niet te bezoeken?
Zondag 25 juni kun je van 12.00 -17.00 uur op het Raadhuisplein!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *