Oogstdeelname en losse verkoop

Deel mee in de opbrengst en kom zelf je groenten en fruit oogsten, word deelnemer veldboeketten of kom langs voor de losse verkoop.Oogstdeelname

Naast losse verkoop starten we dit jaar ook met oogstdeelnemers. Dit werkt als volgt: u doneert €175,- en mag vervolgens een heel groeiseizoen lang elke week zelf uw producten komen oogsten. Het seizoen loopt vanaf juni tot en met november en elke week krijgt u bericht over wat u mag komen oogsten en hoeveel. Het aanbod en de variatie verschilt per seizoen.
Met één oogstdeelname kunt u rekenen groenten voldoende voor een 1- of 2-persoons- huishouden. Daarnaast mag u met regelmaat ook aardbeien of ander (klein)fruit komen oogsten en veldbloemen.
Er zijn vaste dagen waarop geoogst kan worden en er is altijd iemand aanwezig die u kan laten zien hoe u een gewas moet oogsten en waar er geoogst mag worden.

Deelnemer veldboeketten

Bent u een liefhebber van veldboeketten en wilt u met regelmaat een boeket uit de tuin samengesteld door onze bloembindster Nelleke? Bij een donatie van €75,- kunt u deelnemer worden in de bloemenoogst en gedurende het seizoen twaalf keer een boeket komen afhalen.

Wilt u meer informatie of u aanmelden als oogstdeelnemer of deelnemer veldboeketten, stuur dan een mail naar degroenstetuin@hotmail.com.

Losse verkoop

Laat u het oogsten liever aan ons over, dan bent u van harte welkom tijdens de openingstijden van de tuin. Let wel, bij schaarste krijgen oogstdeelnemers voorrang op klanten voor losse verkoop.

Openingstijden
Dinsdag: 10:30-17:00
Woensdag: 10:30-17:00
Vrijdag: 10:30-17:00
Zondag: 12:30-17:00

De tuin is met ingang van 1 november geopend op
Dinsdag:   11:00-16:00
Vrijdag:   11:00-16:00
Zondag:    12:00-16:00

Vriend van de Tuin

Wilt u onze tuin graag steunen met een gift, word dan Vriend van de Tuin en doneer een bedrag. Donaties aan Stichting DeGroen(s)te Tuin kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL76 TRIO 0390989665 onder vermelding van “donatie”.