Elk jaar organiseert DeGroen(s)te Tuin diverse activiteiten op de tuin voor buurtbewoners en belangstellenden. Ook doen wij mee aan evenementen die door anderen georganiseerd worden zoals “Fiets zoekt boer” en “Het Groene Loper Festival”. We hebben de Vennepse band Never2Late inmiddels omgedoopt tot onze Tuinband en ook dit jaar zullen zij ons weer muzikaal ondersteunen tijdens onze Open dag en de Proeverij.

Oude Activiteiten
  • 28 mei​: Welkom op de tuin. Op deze dag kan iedereen kennis komen maken met onze tuin. We zullen rondleidingen geven en vragen van bezoekers beantwoorden.
  • 25 juni​: Groene Loper Festival. Ook dit jaar zullen we met producten uit onze tuin weer op het Groene Loper Festival in Hoofddorp te vinden zijn.
  • 9 juli​: Open dag. We organiseren diverse workshops en activiteiten voor jong en oud en er is muziek van onze tuinband Never2Late.
  • 24 september​: We sluiten het activiteitenseizoen weer af met onze jaarlijks terugkerende Proeverij. Samen met onze vrijwilligers maken wij van de producten uit de tuin verschillende hapjes die iedereen mag komen proeven. De recepten zetten wij dan later op de website. Op deze dag zorgt onze tuinband Never2Late voor de muzikale ondersteuning.